¿Son las mascotas los nuevos hijos? Diario Veterinario

09/05/2019. Segons les últimes dades del Instituto Nacional de Estadística (INE), la natalitat a Espanya continua a la baixa per desè any consecutiu.
Encara que l’augment de gossos i gats a Espanya, on actualment el 40% de les llars espanyoles compte, almenys, amb un animal, és un fet.
Així, la falta de nens es suplanta per animals de companyia, que són un gran suport per a fer front a la solitud a més d’aportar beneficis psicològics i fisiològics, i aquest fet comporta una humanització d’aquests.
Així doncs, els propietaris busquen tota classe d’accessoris, productes de bellesa i higiene i una major exigència de productes de major qualitat, i a més hi ha una major consciència en la prevenció de la salut dels animals de companyia, que acudeixen amb més regularitat al veterinari.
El mercat espanyol de medicaments i alimentació d’animals de companyia ha superat en 2018 els 1.200 milions d’euros de facturació. 278,36 milions suposen els medicaments, segons dades de Veterindustria, amb un creixement del 2,56% i el mercat d’aliments per a gossos i gats en 2018 va moure 952.997 M€, segons Anfaac.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: