II Edició Curs Maneig i cura de l’animal dins el nucli zoològic

ASBAC ha realitzat durant l’últim trimestre de l’any 2016 la II Edició del curs MANEIG I CURA DE L’ANIMAL DINS EL NUCLI ZOOLÒGIC que compta amb el suport i supervisió del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i revisat per experts en diferents matèries (veterinaris, biòlegs, advocats, etc.).

El Curs elaborat per ASBAC, està dirigit a tothom qui treballi, manipuli i tingui cura d’un animal de companyia i és obligatori segons el que estableix el Decret Legislatiu 2/2008, de 15 d’abril, punt 1 de la Disposició transitòria: “els centres de recollida d’animals de companyia i tota la resta de nuclis zoològics han d’haver complert l’obligació de l’execució del curs de cuidador o cuidadora d’animals”.

Amb aquesta formació online es pot adquirir la competència necessària per treballar amb animals tenint cura del seu benestar; tenir accés a la vigent legislació estatal, autonòmic, provincial i europea en referència als animals de companyia; i ampliar els coneixements específics de diferents espècies.

Es farà una tercera edició durant el primer trimestre de l’any 2017. Consulta metodologia a la web d’ASBAC www.asbac.org.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: