Compromís 2017

Durant l’any 2016, a punt de finalitzar, ASBAC ha realitzat una nova edició del curs “Maneig i cura de l’animal dins el nucli zoològic”, hem participat en les comissions de l’Ajuntament de Barcelona, vetllat pels interessos de les botigues i el sector, hem estat compromesos en millorar la convivència dels animals amb les persones, i hem difós la necessitat de les bones pràctiques en la tinença i venda responsable dels animals de companyia. També hem millorat la comunicació amb els nostres socis, actualitzant la pàgina web, enviant circulars informatives i dissenyant un díptic de serveis.

Continuant en aquesta línia et presentem el primer número ASBAC NEWS, una publicació digital que rebràs per correu electrònic, perquè coneguis les activitats que organitzem, les que participem, les novetats del sector i les notícies sobre animals de companyia en els mitjans de comunicació, entre altres.

Al llarg d’aquest any, rebràs informació puntual de noves iniciatives en les quals esperem la teva col·laboració i implicació.

Som una associació petita però volem créixer. Sabem que tenim molt camí per fer, per això des d’aquí t’animen que formis part d’ASBAC. Moltes gràcies pel teu suport i confiança.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: