Presentació de la campanya “Posa’t el xip”

El passat dia 21 de juliol, ASBAC va assistir a la presentació de la campanya de conscienciació “POSA’T EL XIP” convidada per la Generalitat, per promoure la compra i tinença responsable dels animals de companyia –gossos, gats i fures-.

L’acte presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i la secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, va comptar amb una amplia representació de fundacions, protectores, el col·legi de veterinaris així com representants d’ens locals.

La campanya que té el suport de la Direcció General de Difusió, es durà a terme entre finals de juliol i principis d’agost per informar que els animals han de ser identificats amb un microxip implantat pel veterinari i han d’estar censat a l’Ajuntament del municipi on viuen.

El conseller va avançar que el seu departament té com a repte desenvolupar el reglament de desplegament de la llei de protecció dels animals i que a partir de l’any que ve, Catalunya disposarà del reglament.

La secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat va destacar que la manera com una societat te cura dels animals és un dels gran indicadors del desenvolupament real d’un país.

Només la meitat dels mes de 500.000 gossos que viuen a Catalunya estan censats i porten el xip.

Aquests són els cartells de la campanya i imatges de la presentació:

Cartell de la campanya. Gat.     cartell gos

Fotografia de grup en el Palau Robert de Barcelona. Representants representants de la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), l’Associació Defensa Drets Animals (ADDA), la Comissió Interlocutora de Protectores d'Animals de Catalunya (CIPAC), el Col·legi de Veterinaris de Catalunya, la Fundació Altarriba, la Fundació Silvestre, l’Associació per a la Defensa dels Èquids, l’Associació Grup de Suport a Protectores, l’Associació SOS Medicine, Associació de Botiguers d’Animals de Companyia ASBAC, la presidenta de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi d'Advocats de Barcelona, Magda Oranich , el president de la Fundació Abertis, Salvador Alemany, el cònsol de Grècia a Barcelona, Fernando Turró, el representat de la Casa del Tibet a Barcelona, Thubten Wagnchen, i representants d’ens locals.

Imatge de la presentació de la Campanya: Fotografia de grup en el Palau Robert de Barcelona. Representants de la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), l’Associació Defensa Drets Animals (ADDA), la Comissió Interlocutora de Protectores d’Animals de Catalunya (CIPAC), el Col·legi de Veterinaris de Catalunya, la Fundació Altarriba, la Fundació Silvestre, l’Associació per a la Defensa dels Èquids, l’Associació Grup de Suport a Protectores, l’Associació SOS Medicine, Associació de Botiguers d’Animals de Companyia ASBAC, la presidenta de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Magda Oranich , el president de la Fundació Abertis, Salvador Alemany, el cònsol de Grècia a Barcelona, Fernando Turró, el representat de la Casa del Tibet a Barcelona, Thubten Wagnchen, i representants d’ens locals.

Barcelona, 27 juliol del 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: